Profiel

Rob Maartense

Geboren in 1952, geen onbekende in nijmegen. In 1979 afgestudeerd van de Nederlandse fotovakschool. Het belangrijkste element in zijn fotografie is de mens voor zijn camera's. Maker van zo'n 1400 bruidsreportages, ontelbare portretten bedrijfsfoto's en familiefoto's. Al zo'n 30 jaar werkzaam als vakfotograaf. Zijn ervaring in de diverse takken van de fotografie is duidelijk in zijn werk terug te vinden.

Wat we doen

Rob Maartense maakt voor de zakelijke markt pakkende en veelzeggende beelden voor vrijwel iedere toepassing. Voor familiefoto,s en kindershoots kun je in onze ruime maar toch huiselijke fotostudio terecht.
In onze werkwijze is vertrouwen en (een beetje) lef van beide kanten van belang voor een artistiek, persoonlijk en origineel resultaat. Kortom, Goede foto’s maak je niet alleen! De gewenste aanpak zal dan ook voor iedereen weer anders zijn; soms heel ingetogen of juist grensverleggend extravert, misschien super trendy. Een andere keer weer romantisch, tijdloos of juist lekker eigenwijs. 

Specialiteiten

Bedrijfsfotografie - Portret fotografie - Bruidsfotografie - Glamour - Portfolio’s - Pasfoto’s - profielfoto,s

RobProfiel.jpgRob3k.jpg